9. Klanten

Hier vind je de klanten van je bedrijf. Je ziet in het overzicht het debiteurnummer, de bedrijfsnaam, het telefoonnummer, het aantal openingstijden schema’s en het aantal openstaande tickets.

Let op! Dit onderdeel is alleen beschikbaar voor partners en voor Dstny-medewerkers.

Login als klant

Via de link in de laatste kolom van het overzicht kun je inloggen als de betreffende klant. Je ziet dan alle informatie zoals de betreffende klant hem ook ziet.

Let op! De rechten om tickets en facturen te bekijken worden overgenomen van je eigen account, niet van het account van de klant. Mocht je dus geen tickets of facturen zien, dan pas je dat aan bij je eigen account.

Partners en medewerkers van Dstny hebben standaard toegang tot alle schema’s in het openingstijdengedeelte van myDstny.

Je kunt weer terug naar je eigen data door op het rode kruisje rechtsboven te klikken.